Η ζάχαρη καρύδας παράγεται από τα λουλούδια του δένδρου της καρύδας. H φυσική, γλυκιά, ζάχαρη καρύδας είναι το τέλειο υποκατάστατο της λευκής ζάχαρης που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια.
Η κρεολική (criollo) ποικιλία αποκαλείται «βασίλισσα του κακάο», δεδομένου ότι είναι η πιο πλούσια θρεπτικά. Το κρεολικό κακάο είναι μια αρχαία μη-υβριδική ποικιλία, σπάνια και ακριβή, διάσημη για τη σύνθετη γεύση και το άρωμά της.
Ιταλικό βιολογικό γλυκό καλαμπόκι βρασμένο, έτοιμο για χρήση. Βράζονται σε νερό και αλάτι και συσκευάζονται από την Campo. Ιδανική επιλογή για σαλάτες, σάντουιτς και μαγειρευτά φαγητά.