Το αλεύρι του αμάρανθου είναι προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας πολύ εύγευστο με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε αρτοσκευάσματα που δεν χρειάζονται φούσκωμα π.χ. πίτες και τηγανίτες.
Tο αλεύρι βρώμης έχει υψηλή διατροφική αξία γιατί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και επιπρόσθετα περιέχει β-γλυκάνες οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις από εξαιρετικής ποιότητας φυσικά συστατικά. Ιδανικό για την παρασκευή γευστικού σπιτικού σπιτιού, πίτσες, κέικ, τσουρέκια, αρτοσκευάσματα.
Χωρίς γλουτένη, λακτόζη, σιτάρι. Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών, συντηρητικών ή μεταλλαγμένων συστατικών. Κατάλληλο και για άτομα με κοιλιοκάκη, όσους πάσχουν από αλλεργία ή δυσανεξία σε γλουτένη, σιτάρι, λακτόζη.
Το αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι είναι ένα ιδιαίτερο αλεύρι με μοναδική γεύση. Η περιεκτικότητα του σε γλουτένη είναι χαμηλότερη από αυτή του κανονικού αλευριού σιταριού που όλοι γνωρίζουμε. Αυτό το χαρακτηριστικό του το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στη γλουτένη και αλλεργία.
Το αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι είναι ένα ιδιαίτερο αλεύρι με μοναδική γεύση. Η περιεκτικότητα του σε γλουτένη είναι χαμηλότερη από αυτή του κανονικού αλευριού σιταριού που όλοι γνωρίζουμε. Αυτό το χαρακτηριστικό του το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στη γλουτένη και αλλεργία.
Ονομάζεται το σιτάρι που αναπτύσσεται στα δέντρα, τα κάστανα είναι διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο καρπό στο ότι η διατροφική του αξία πλησιάζει πιο κοντά στους σπόρους.