€3,95
Η γλουτένη είναι μια μορφή πρωτεΐνης που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη σίκαλη και άλλους κόκκους. Η γλουτένη είναι αυτό που κάνει την ζύμη να ανέβει και να παραμείνει ελαστική.
Χρησιμοποιείται συχνά για να κάνει το seitan, μια εναλλακτική λύση κρέατος που χρησιμοποιείται από χορτοφάγους για να κάνει “Vegan” κοτόπουλο, “vegan” βοδινό κρέας και άλλες χορτοφαγικές τροφές. Η γλουτένη μερικές φορές προστίθεται σε άλλα τρόφιμα για να αυξήσει την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Γι’αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε δίαιτες DUKAN και KETO.
Βάρος | 0.200 kg |
---|