Το λάδι του λιναρόσπορου προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του λιναριού και ανήκει στην κατηγορία τροφίμων που είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα άλφα-λινολενικό οξύ (ωμέγα 3) και το λινελαϊκό οξύ (ωμέγα 6).
Το πόσιμο μηλόξυδο με σπανάκι, σπιρουλίνα και βασιλικό έρχεται για να καλύψει ένα σημαντικό μέρος βελτίωσης της υγείας του καταναλωτή με τη χλωροφύλλη που περιέχουν τα τρία αυτά συστατικά.
Τα κουκούτσια του σταφυλιού περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως τη ρεσβερατρόλη, που είναι γνωστή για τις αντικαρκινικές της ιδιότητες, καθώς και για τη θετική της επίδραση στην καρδιά.